Nyhedsbrev fra Kirkernes Familiehjælp jan. 2012

  • PDF
  • Udskriv

Kære alle interesserede omkring kirkehjælpens maduddeling.

Dette var så årets første uddeling, 4 nye familier er kommet til.
Uddelingen gik flydende, der var ikke flaskehals problemer, som det en gang imellem har været.
16 afleverede bestillingslister, hvor de valgte hvilke varer de helst ville have næste gang, ud af de valgmuligheder der er. Det virker rigtig godt med den mulighed at hver enkelt familie kan disponere over den hjælp som der er til rådighed.

De frivillige rapporterede alle om at der har været en rigtig god stemning. Mange havde igen taget børn med, som kunne få et måltid mad. Der blev serveret boller i karry med ris eller kartoffelmos til. Ligeledes var der mulighed for at spise en bolle eller tage nogle stykker med hjem

Perler
Når en bevilling er slut, tilbydes familierne en samtale med en medarbejder fra ”ressource teamet”, som så vil tage en snak om hvad vi ellers kan hjælpe med”. Ved en sådan samtale er det besluttet at medarbejderen kan udlevere et gavekort på 250 kr. til Rema, som en sidste økonomisk håndsrækning fra Kirkernes Familiehjælp.

En medarbejder talte med en sådan bruger, hvor han tilbød dette gavekort. Brugeren gav udtryk for hvor taknemlig de havde været for Kirkernes familiehjælps støtte og at det havde givet dem nyt mod og energi til at konfrontere de udfordringer som lå foran. ”Og med hensyn til det gavekort, vil du så ikke give den til en anden som har hjælp behov, vi har jo fået så meget”.En dejlig lille historie fra det virkelige liv, der bliver sat pris på hjælpen og vi er med til at flytte nogle grænser.

Gud velsigne jer alle, med de kærligste hilsner fra os.

Teamet for maduddelingen

 

Søg