Nyhedsbrev fra kirkernes Familiehjælp dec. 2012

  • PDF
  • Udskriv

Kære interesserede omkring Kirkernes Familiehjælp.

Julehjælp Fredag d. 21. december var vi nogle stykker der havde den store fornøjelse at uddele 27 juleposer gennem Kirkernes Familiehjælp.
Juleposerne indeholdte mange skønne lækkerier bl.a. småkager, flødeboller, nødder, frugt, saftevand, grødris, juleskinke samt stearinlys og servietter. Sammen med juleposen fik hver familie et gavekort til Rema1000 på 200 kr. og en entrebillet til regnskoven for 2 voksne og 2 børn til brug mellem jul og nytår. Ved uddelingen blev der serveret varm kakao, gløgg og æbleskiver og en del familier blev og hyggede. Vi havde fået en pose fyldt med bamser, disse gik som varmt brød. Mange børn var med nede og hente juleposerne og alle gik derfra med mindst en bamse. 2 drenge blev ligeledes forkælet med en stor fjernstyret bil.
Vi fik nogle gode snakke og oplevede generelt af mange af familierne var åbne og imødekommende. En mor til 2 teenagepiger havde hjemmefra skrevet et takkebrev, her i stod der: "Vi vil gerne sige mange tak, fordi vi har været så heldige at få julehjælp, det betyder at vi kan få mad på bordet i julen. Vi er dybt taknemmelig." Det gjorde indtryk at se den store taknemmelighed. 
Vi oplever generelt at flere af familierne virkede oprigtig taknemmelige uden at føle sig ydmyget.

Med ønske om at I alle får en glædelig jul.

Kærlig hilsen

Charlotte fra Kirkernes Familiehjælp

 

 

Søg