Nyhedsbrev fra Kirkernes Familiehjælp, nov. 2012

  • PDF
  • Udskriv

Rapport fra maduddeling i Kirkernes Familiehjælp
Onsdag d. 28. november 2012

Kære alle interesserede omkring kirkernes familiehjælps uddeling af mad.

Vi havde i går igen uddeling af mad fra Kirkehjælpen ud fra Shaloms lokaler. Der var igen 26 familier som fik hjælp. Der blev serveret risengrød og burger boller. Mange spiste med. Der var lidt kaos omkring fejl i pakkesedler, hvor vi måtte ud og købe manglende varer og der blev derfor noget ventetid. Brugerne tog det med oprejst pande og benyttede lejligheden til snak og spisning.

Familierne fik tilbud om julefesten d. 24. dec. og flere udtalte sig positivt omkring dette. 

 

Ligeledes bliver det muligt for Kirkernes Familiehjælp at uddele julehjælp, som vi også kunne meddele ved samme lejlighed. Julehjælpen uddeles den 21. dec. hvor der også bliver tilbudt gløgg, kakao og æbleskiver. Der har været stor interesse for selv at have indflydelse på, hvad der skal i pakkerne og mange har afleveret en bestillingsseddel.

Næste udlevering er den 12. dec. Der er brugere som står på venteliste for at modtage hjælp, og der er fortsat stor taknemlighed fra dem som modtager. Når en bevilling er ophørt tilbydes brugeren en samtale om, hvad kan vi så hjælpe med, for at dagligdagen bliver lidt lettere. De fleste tager imod en sådan samtale. Dette kalder vi ”Ressource banken”. Du kan også være med her. Ring til os på tlf.: 22 50 31 53, hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel i en families liv.

Mange adventshilsner fra
Team for maduddeling

 

Søg