Vil du være en ressource i Kirkernes Familiehjælp?

  • PDF
  • Udskriv

I Kirkernes familiehjælp kan man få hjælp til mad, tøj og praktisk hjælp i max 6 mdr. Herefter ønsker vi at hjælpe via det relationelle.kirkernes familiehjaelp

Det betyder, at vi nu tilbyder hjælp via vores "ressourcebank". Vi ønsker, at ressourcebanken består af en masse forskellige ressourcer, som vi hver især besidder. Tanken er, at vi ønsker at hjælpe de familier, vi er i berøring med, med lige netop det, som er deres behov.

 

En ressource kan f.eks. være at tilbyde at hjælpe med at lægge budget, være besøgsven, tilbyde terapi, passe børn, invitere en familie på mad én gang om ugen, opstarte et fodboldhold eller en musikskole for de børn, som kommer fra trængte kår osv. Mulighederne er utallige, så uanset hvilken ressource du har, ønsker vi at kunne bringe den i spil, såfremt en familie har brug for lige netop det, DU kan.

Vi er allerede så småt begyndt at gøre brug af "ressourcepersoner", så vi kan hjælpe familierne. Vores liste består pt. af 4 ressourcefolk, så vi har lige nu brug for mange flere.F.eks. mangler vi lige nu én, der kan lægge budget og gennemse økonomiske papirer.

Når du melder dig som ressourceperson, kommer du på listen, hvorefter du har mulighed for at sige ja eller nej til den konkrete opgave vi evt. kontakter dig med.

Meld dig ved at skrive til Charlotte Frederiksen: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
Er du i tvivl om dine ressourcer kan bruges, eller har du ikke en specifik ressource, du lige tænker at kunne tilbyde, så skriv alligevel - hellere en henvendelse for meget end én for lidt.
Vi håber, I har lyst til at hjælpe med at bære i flok.

Hilsen Charlotte Frederiksen

 

Søg