Farvel til KRONEN

  • PDF
  • Udskriv

Nej - vi er ikke i færd med at tilslutte os euroen :) Men vi har i bestyrelsen truffet beslutning om at lade menighedsbladet Kronen lukke ned.

Kronen har været en trofast følgesvend siden menighedens opstart i 1996 og har indeholdt offentliggørelse af arrangements-kalenderen, opbyggelige artikler, fotos fra dåb, konfirmation og meget mere. Indholdet har primært været rettet til menighedens medlemmer og støtter, men det har også været rart at kunne stikke bladet i hånden på en ven som del af en kort præsentation af menigheden.

Vi har for nylig investeret et beskedent beløb i servicen iContact, som har givet nye og stærkt forbedrede muligheder for vores kommunikation via Nyhedsmail, og vi har derfor vurderet, at dette medie fremover kan dække behovet for skriftlig kommunikation internt i menigheden. Derudover arbejdes der i øjeblikket på udarbejdelsen af en enkel præsentationsfolder, som kan bruges ved præsentation af menigheden, og arrangementskalenderen vil fremover være at finde på hjemmesiden, i nyhedsbrevene, samt i en kvartals-udgave på løsark, som lægges frem i kirken.

 

Søg