Nyt fra Jeffelo

  • PDF
  • Udskriv

GO2Nyheder fra Jeffelo

Da Præsidentvalget i Liberia er nært forestående har Jeffelo fortalt os, at kriminaliteten vil stige voldsomt.
En nabo som ikke havde jerngitter for vinduerne har haft indbrud af røvere. Jeffelo havde brug for penge til jerngitter for at forebygge indbrud, og vi har sendt penge indsamlet via KVM.
 
Jeffelos sidste semester på sygeplejeskolen er trukket i langdrag for ham. Regeringen har valgt at flytte skoler og institutioner ud af hovedstaden Monrovia for, at byen ikke bliver så overfyldt. Jeffelos skole er flyttet til Buchana og hans sidste praktik på hospital skal altså foregå i dette område. Jeffelo skriver nedenfor, at han ikke kan rejse derop af flere årsager og har derfor valgt at blive forflyttet til et andet sted ( Smythe Institute of Nurse som ligger i Monrovia).
Det har været dyrt, i alt 519 USD - men altså billigere end at bo i Buchana.
Jeffelo har derfor stor brug for økonomisk hjælp, så praktiktiden kan afsluttes i Monrovia (Kun 12 km fra apoteket/klinikken)
 

Jeg vil derfor på Jeffelo's vegne anmode om hjælp - dels til mad til familien og dels til afholdelse af udgifter i forbindelse med praktikken, da Jeffelo ikke får løn i praktikken, og stadig skal forsørge familien.

 
Almindelig forsørgelse af familie og udgifter til transport i forbindelse med praktikken beløber sig i ca. 150 USD pr mdr.
Når der også skal medicin på hylderne i apoteket har vi som mål at sende yderligere 3000 USD = ca. 16-18.000 kr i år.
Det kan vi kun med hele KVM's hjælp
 
På vegne af Jeffelo
 
Kærligst Jette og Peter Hyldgaard
 

Søg